Mainstream med årsresumé

Iår träffade jag underbara nya människor, har min otroligt starka familj och fina vänner. Jag har lärt mig massa saker, misslyckats och ställt mig upp igen, mer eller mindre iallafall. Jag har fått mer åsikter men lärt mig att jag inte måste blogga om varje, haha jag var en sjukt jobbig tjej på min förra och förrförra blogg kan jag säga er. Mycket händer på ett år och nu ska ni inte tro att jag är den sortens person som tror att jag har haft ett jobbigare år än alla andra, för det tror jag verkligen inte. Alla har sina upp- och nedgånger people. Hursom, hittade lite frågor om året så kan väl lika gärna svara på sådana istället för att skriva massa hähähäh.
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja absolut, massa saker. Det gör man väl varje år liksom, hade till exempel aldrig varit på The Voice där vid Ung08 förut, haha sen är det ju såklart annat än The Voice som är nytt iår, häh.
 
Har du några nyårslöften?
Hm, undrar om frågan menar iår eller nästa..? Iår hade jag iallafall inget officiellt nyårslöfte, men hade väl i mina tankar liksom.
 
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
 
Nix.
 

Vilka länder besökte du?
Turkiet och England, hihihih.
 
Vilket/vilka datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?
18e januari och 10e maj.
 

Vad var din största framgång 2012?
Min största framgång.. Hm jag vet inte riktigt, kanske att jag vågade ringa ett samtal själv, annars brukar ju mor min ringa åt mig hehehe. Nä skämt å sido, min största framgång måste nog ha varit att kunna prioritera lite bättre och förstå saker och ting lite bättre iallafall.
 

Största misstaget?
Största misstaget, jag vet inte riktigt. Har gjort så många känns det som hähähähä. Nejmen kanske att jag inte lyssnat på vad mina vänner och familj sagt till mig vid några tillfällen. De vet nog bäst trots allt, hihii.
 
Bästa köpet?
Minns knappt allt jag köpt iår, men det är nog något jag köpte i London. Och sen alla presenter jag köpt till människor iår, eller alla och alla men älskar att ge något fint till mina nära och kära vid jul till exempel.
 
Vad spenderade du mest pengar på?
Jani, vet faktiskt inte, har inte gjort så många stora köp direkt. Kanske några jeans, vet inte riktigt.
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Många saker har gjort mig glad iår liksom, haha. Men det jag uppskattar mest måste nog ha varit att jag fått så otroligt mycket stöd, speciellt i vintras/våras och än idag. Det är jag nog gladast för todaiiiii.
 
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012?
Hm, massa The Fray-låtar, typ How To Save A Life och You Found Me påminner mig jättemycket om när vi repeterade och framförde våra teaterpjäser i våras. Sen alla små hittar som varit, är inte så himla mycket för Gagnam Style men den lär jag komma ihåg ändå, hahaha.
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag har nog varit ganska mycket ledsnare, men klart jag varit glad också liksom!
 
Vad önskar du att du gjort mer?
Yoloat, hehehe. Nejmen faktiskt, gjort lite mer saker, tagit fler chanser och så. HÄH vad cheesy men sant.
 
Favoritprogram på TV?
Den här lär ni veta, Grey's Anatomy såklart! Världens bästa program, såg klart sista avsnittet igår, och har nu sett alla säsonger wäääh. Men kommer ju ny säsong nästa år, hihihi.
 

Vad gjorde du på din födelsedag 2012?
Firade med familjen, skola, var på möte och sen bio med min älskade vän Ebba.
 

Hur skulle du beskriva din stil år 2012?
Haha först var det mycket blusar, eller lol, vad leker jag? Har typ inga blusar alls men det var mycket sånt jag försökte köpa. Sen var det det här med min "nya" stil men det har väl gått sådär. Nu köper jag mest någon mix av de där två.
 

Den bästa nya personen du träffade?
Det måste nog vara Cecilia, Sandra, Klara & Alexandra. Skulle inte klarat mycket utan dem, de är världens bästa! Hjälpt mig med så himla mycket, motiverat mig och gett mig många skratt och peppningar.