16

Wiho första gången jag bloggar som 16åring!!!!! Hur har ni det? Jag har det alldeles förträffligt, ligger i min säng nu hur trött som helst. Tänkte berätta lite om helgen, den har varit så stört kul!! I fredags åkte vi in till livgardet för övning med FBU, blev klara med vår förläggning runt 2 på natten skulle jag tro. Nästa dag gick vi upp klockan 7 och gjorde iordning frukost. Helt sjukt hur stora kontraster det är mellan det och mitt vanliga liv. Sedan hade vi lektion om hur man skulle agera och hur man skulle använda skyddsmask ifall en gasattack skulle förekomma. Vi fick lite senare på dagen testa på tårgas med våra masker, olyckligtvis så läckte mig in hahaha. Fy satan vad ont det för i luftvägarna, huden och ögonen???? Had no idea trodde det typ irriterade i ögonen bara. Men sedan fick jag en fungerande mask och kunde följa med resten av gruppen in i huset där gasen sprutades på riktigt. 
Därefter fick vi göra alla möjliga övningar, patrullera, visitera bilar, hålla folk borta från skyddsobjekt och sånt. Svårt att berätta allt men vi fick agera vid olika scenarion som om drt skulle vara på riktigt, folk blev skjutna, bilar krockade osv. Sjukt hur verkligt det blev med låtsasblod, vapen, rök och allt. Hade det iallafall sjukt kul, verkligen ett tips att börja på detta ska jag säga er. Sedan fyllde jag år på söndagen och då vaknade jag av alla alla sjöng för mig i tältet, hur fina är inte de?????? Fint väder hade jag också på min födelsedag, vilket som var sjukt lökigt ute i fält xD 

När jag kom hem var jag helt slut, men släkten skulle snart komma och fira mig så det var bara att piggna till haha. Har fått massa fina saker, bland annat lite grejer till mitt rum, pengar och ett jättefint halsband som jag fick av Nils och Oscar <3333 Men nu orkar jag inte skriva mera hehe, men vi hörs snart!! Ta hand om er u guys. 
Love, jag, Kalle och Emma i helgen precis efter ett sjukvårdsscenario
Innan jag skulle in i gasrummen
Halsbandet jag fick av killarna hihi