Helluu

Hei finisar!! Hur har ni det? Var ju ett tag sen (igen), hehhe. Men vet likz inte vad jag ska blogga om, speciellt inte på vardagarna. "Hej idag har jag pluggat, nu ska jag gymma hejdå" är ju inte det ultimata blogginlägget kanske. I torsdags hade jag teorilektion med försvarsmakten som vanligt, vi fick lära oss hjärt- och lungräddning dis time!! Sjukt bra att kunna ju. Innan lektionen var jg i Täby och köpte present till Ebba, blev ett par örhängen från Marc by Marc Jacobs, hoppas att hon blev glad!! Sedan mötte jag upp Love och åt middag med honom, sen gick vi tillsammans till teorilektionen. Han är för go han!!! 
I fredags hade Ebbsan tjejmiddag. Så vi åt middag några stycken och snackade massor. Träffade några jag inte träffat tidigare så det var kul hihi. Sen såg vi på matchen lite halvt och bara umgicks hihi. Efter matchen drog vi på fest vid söra närköp. Var inte så många jag kände där men det var kul ändå!! 
Igår så var jag på gymnasiemässa i Täby. Alla Danderyds och Täbys gymnasium var där så jag och Emma gick runt lite där och tog broschyrer och allt vad det var. Sen var vi i centrumet en stund innan jag åkte hem och hon in till stan för att träffa en kompis. Jag hade dock lite bråttom för skulle vidare till min kusin som fyllt 9!! Stor tjej nu hihi. Var jättemysigt med släkten, älskar dem so muuuuch hihi. Var där hela kvällen och lekte med mina kusiner och sådäraaa. Nu ska jag till gymmet så gotta avrunda. Hoppas allt är bra med er u guys, puss!!!
jag och min kusin Alice / Jag och Ebba / Jag och Ania / jag och Love